ул. Стефан Караджа 35, срещу музикалното училище
Варна,
България
27.9223797
43.2060813
UserLikes
Име: МАКС ВИЖЪН MAX VISION
Адрес: Варна, ул. Стефан Караджа 35, срещу музикалното училище
Телефони: text to image
Уеб сайт: http://www.maxvisionbg.com
E-mail: text to image
Отрасъл: Реклама
Дейност:

Пълното рекламно обслужване

Ключови думи: реклама, външна реклама, варна, печатна реклама, дизайн

За нас

Рекламна агенция MAX VISION е сред лидерите в пълното рекламно обслужване в град Варна и Източна България.
Първата рекламна агенция от гр. Варна - член, на Българската Асоциация на Производителите на Рекламно Информационни Елементи /БАПРИЕ/. www.bgsa.bg

Макс Вижън разполага със собствена производствена база простираща се на 900 кв.м. в центъра на град Варна, включваща книговезки цех, печатница за офсетов и дигитален печат и ателие за външна реклама. Това гарантира високото качество , кратките срокове на изпълнение и конкурентните цени.
Max Vision разполага с модерно оборудвано ателие за външна реклама, специализирано в проектиране и производство на рекламни съоръжения.

Портфолиото ни покрива целия спектър от рекламни продукти, уникални, нестандартни и различни за всеки клиент.

Рекламна Агенция MAX VISION Ви предоставя цялост
МАКС ВИЖЪН MAX VISION
ни решения – от идеен проект до реализация, както и гаранционна поддръжка.
В началото на 2008 год. Рекламна Агенция MAX VISION разшири екипа си и откри отдел за Web design и 3D визуализации, като по този начин се стремим да удовлетворим нарастващите нужди на нашите клиенти.

За трета поредна година получавамеме доверието на трите най-големи производителя на бира в България - Загорка АД, Каменица АД, Калсберг България АД - за брандинг на обекти в района на гр. Варна и североизточна България.

На 05.03.2010 Max Vision спечели конкурса, за изработката на фасадните реклами на GRAND MALL VARNA. След тримесечни усилия на целият екип на Max Vision Advertising Ltd, изпълнихме проекта и получихме най-голямото признание - благодарността на инвеститора Orchid Developments Group Ltd. за отлично свършената работа .http://www.orchid-dev.com/



 
Открийте ни в Google+