Услуги

Галерия

АЛФА СОРС АЛФА СОРС АЛФА СОРС АЛФА СОРС АЛФА СОРС






Сподели във Facebook





АЛФА СОРС

бул. Ген. Скобелев 71
София,
България
23.3112232999999
42.6912935
UserLikes
Име: АЛФА СОРС
Адрес: София, бул. Ген. Скобелев 71
Телефони: text to image
Уеб сайт: http://www.asourcebg.com
E-mail: text to image
Отрасъл: Реклама
Дейност:

Цялостни уеб решения

Ключови думи: уеб дизайн, изработка на уеб сайт, изработка на сайт, уеб сайт ценa, сайт цена

За нас

Алфа Сорс ООД е основана през 2009 г. от млади програмисти, преди работели в едни от най-известните софтуерни фирми в България. Точно поради тази причина можем смело да заявим, че фирмата притежава значителен опит. Потвърждение за това са множеството реализирани проекти за краткия срок на съществуване на фирмата.
С какво се занимаваме

Алфа Сорс е компания специализирана в разработката на цялостни Уеб решения, високо професионални компоненти и приложения за операционната система Windows. Основен приоритет на фирмата е създаването на качествен и надежден програмен код. За нашите приложения не използваме програми за генериране на HTML, който е почти неразбираем, не заимстваме от библиотеки, които не разбираме и не сме тествали лично. Нашата цел е писането на изходен код, структуриран по начин, позволяващ лесна му промяна в бъдеще чрез използване на коментари, разделяне на функционалност от дизайн и т.н. Особено внимание се отделя на сигурността. Следваме най-добрите, световни практики. Вашите бази данни ще бъдат добре защитени, входните данни ще бъдат надеждно валидирани. Алфа Сорс се е специализирала в малък брой от най-популярните програмни езици и платформи. Така ние сме напълно подготвени да предложим висококачествени решения, използващи максимално предимствата на
АЛФА СОРС
конкретната среда на приложението.
Как го постигаме

Алфа Сорс притежава висок професионализъм. При разработката на проект се следва установеният в световните практики процес, който включва анализ на нуждите, дизайн, изработка на приложението, тестване, поддръжка. Фирмата е структурирана в отделни звена: програмисти, дизайнери, quality assurance екипи, тестери. При нужда използваме професионални фотографи, маркетинг специалисти, редактори и т.н. Основният програмен език, който използваме за нашите Уеб приложения е PHP. Базите данни ги реализираме на MySQL. Не използваме програми за генериране на HTML. Изработваме само валиден XHTML, като разделяме съдържанието и дизайна на страницата чрез Каскадни набори от стилове (CSS). Не използваме таблици за разположение на съдържанието, само валиден CSS. За дизайн нуждите на Вашия сайт, създаваме анимации на Flash, графики на SVG, използваме технологии за динамично генериране на изображения и т.н. За създаване на допълнителни ефекти и функционалност използваме JavaScript. Изграждаме също приложения на Java, за .Net платформата и чрез технологията AJAX.

За изработването на Windows приложенията, ние използваме най-вече C# и .NET програмния модел, на който Microsoft разчита много и става изключително популярен. Създаваме компон
АЛФА СОРС
енти и библиотеки както на .NET, така и COM. За постигане на необходимото бързодействие и елегантност на кода, ние използваме директно WIN32 API и дори Асембли. Фирмата също е реализирала няколко приложения на MFC.
С какво сме различни

Повечето фирми, предлагащи изработка на уеб сайт, се съсредоточават върху дизайна. Те ще Ви предоставят като краен продукт приятно изглеждащ сайт. В един момент ще Ви се наложи да промените или добавите нещо към сайта. Тогава ще разберете колко много недостатъци има кодът. Няма коментари, програмната логика е преплетена със съдържанието и елементите на дизайна. Бъдете сигурни, че този сайт е изработен с програма за генериране на HTML. Така цената за нужните промени ще е много висока. Ние, от друга страна, пишем ръчно своя код, структурираме го внимателно, добавяме коментари. Затова дори да решите да не изберете нас за промените, то фирмата, която ще ги прави, ще поиска по-ниска цена.

Алфа Сорс е най-вече фирма за програмиране. Ние отделяме най-много усилия за качеството на кода, който пишем. Дори за прости уеб сайтове, сигурността и надеждността са основен приоритет. Няма да допуснем и грешки като дублирано съдържание , които биха могли да доведат до възможно наказание от страна на Google и по-лоши резултати в ранкинг класациите.
 
Открийте ни в Google+